Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.


Det sker på Vores Marked

Fredag den 1. og lørdag den 2. september: Vi fejrer butikkens 2 års fødselsdag med vinmarked og masser af andre gode tilbud. Vi laver franske crèpes til kun 20 DKK. Så kom og fejr dagene med os.

Lørdag den 2. september 14-16: Gratis fødselsdagssmagning, drop ind.

Lørdag den 9. september 14-16: Levende musik med Swing Partout, fransk zigøjnerjazz, gratis entré.

Onsdag den 27/9, onsdag den 4/10, onsdag den 11/10 og onsdag den 1/11: Vores Vinskole for begyndere - slip din indre vinnørd løs. Elsker du vin, og kunne du godt tænke dig at forstå mere om den ædle drik, dens historie, hvad der sker i marken, i kælderen, lære de vigtigste druer at kende, smage masser af hvide, røde og boblende vine, lære om taniner og klima, få inspiration til mad og vin sammensætninger og i det hele taget udvikle din indre vinnørd, så er her muligheden for dig. Over 4 onsdage tager vi på en vinrejse, hvor vi udfordrer og udvikler sanserne, har det sjovt og lærer en masse. Billetsalget starter snart her på siden.

Torsdag den 5. oktober 18-22: VIP modeshow med Knap Design. Vi serverer 5 små udsøgte retter med tilhørende vinmenu, Bente Knap viser de lækreste nyheder i bl.a. pels og festtøj. Billetsalget starter snart her på siden.

Lørdag den 7.oktober 14-16: Gratis drop ind vinsmagning.

Lørdag den 7. oktober: Vores Marked deltager på Helsingør Vinfestival, læs mere her

Lørdag den 14. oktober 14-16: Levende musik med Swing Partout, fransk zigøjnerjazz, gratis entré.

Lørdag den 4. november 14-16: Gratis drop ind vinsmagning.

Lørdag den 4. november 18.00-24.00: Efterårsfest med fransk efterårsmad og levende dansemusik med Ninas Jazzkitchen. Billetsalget starter snart her på siden.

Lørdag den 11. november 14-16: Levende musik med Swing Partout, fransk zigøjnerjazz, gratis entré.

Se mere på Vores Facebook.
 

 

e-mærket