Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Naturvin, en aften med Pontus Elofsson, 10 februar 2018 18.00-21.00

Vare nr.: 01019018001

Pontus Elofsson var chef-somellier på Restaurant Noma fra 2004 til 2013, og har i høj grad været med til at sætte vinscenen på den verdensberømte restaurant. Inden han kom til Noma arbejdede han på flere københavnske toprestauranter, bl.a. Pierre André, Krogs Fiskerestaurant og Era Ora. Han har skrevet bogen ”På Noma får man vin med klumper i” om naturvin. I dag har han fokus på at udbrede naturvinen i sit hjemland Sverige, hvor han driver Rosforth og Rosforth.

Lørdag den 10 februar 18-21 laver Pontus Elofsson mad sammen med os og holder oplæg om naturvin, hvad er det og hvorfor drikker han kun naturlig vin. Vi hygger os, smager på lækkerier, smager en masse naturvin og lader Pontus føre os ind i hans passionerede verden.

Arrangementet foregår på Vores Marked, Farum Hovedgade 83, 3520 Farum.

Begrænset deltagerantal.

Ingredienser:
Indhold:

Relaterede produkter:

  • 7 Lunes Saint-Joseph hvid
  • Gamay rødvin
  • Brézème Eugène de Moncault
e-mærket