Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

7 Lunes Glou rød naturvin, Vin de table

Vare nr.: 33002002001

Rød naturvin, dvs. uden sulfitter tilsat, lavet på gamay druen. En let og frugtig vin med masser af frugtsmag af jordbær, skovbær og mos. Den perfekte vin til lette sommeraftener, grilmad, salat, ost og meget mere. Kan serveres kold som alternativ til rosévin.

La Ferme des 7 Lunes drives af vinbonden Jean Delobre. Gården ligger i Saint-Joseph området i den nordlige del af Rhône-dalen lige nord for Valence. Jean var oprindelig med i den lokale vinsammenslutning, men siden 2000 har han lavet sin egen vin. Han er i gang med at omlægge alle vinmarker til økologisk dyrkning, altså uden brug af pesticider og kunstgødning. Derudover følger han de biodynamiske dyrkningsmetoder. 

 


Ingredienser: Ikke tilsat sulfitter
Indhold: 75 cl

Relaterede produkter:

e-mærket