Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

7 Lunes Saint-Joseph Rødvin 2012, Appéllation Saint-Joseph Controllée

Vare nr.: 33002002004

Saint-Joseph laves altid på 100% syrah druer, så denne dejlige Appéllation Controllé vin er naturligvis 100% syrah. Den er lavet på økologiske druer. Det er en let krydret Saint-Joseph vin med masser af røde skovbær, sorte oliven og et ganske lille snært af vanilje, da der udelukkende bruges gamle egefade til lagring. Det betyder til gengæld, at vinen har sin egen karakter og druernes kvalitet træder stærk igennem i smagen.

La Ferme des 7 Lunes drives af vinbonden Jean Delobre. Gården ligger i Saint-Joseph området i den nordlige del af Rhône-dalen lige nord for Valence. Jean var oprindelig med i den lokale vinsammenslutning, men siden 2000 har han lavet sin egen vin. Han dyrker alle vinmarker økologisk, altså uden brug af pesticider og kunstgødning. Derudover følger han de biodynamiske dyrkningsmetoder. 

Ingredienser: Sulfitter tilsat
Indhold: 75 cl

Relaterede produkter:

  • Chignin Bergeron 2009
  • Løgconfit
  • Trøffelpaté
e-mærket