Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

7 Lunes Saint-Joseph Rødvin 2015, Appéllation Saint-Joseph Controllée

Vare nr.: 33002002004

Saint-Joseph laves altid på 100% syrah druer, så denne dejlige Appéllation Controllé vin er naturligvis 100% syrah. Vinen har noter af mørke bær, sorte oliven, bacon, rosmarin og sort peber. Den er til den kraftige side, meget lidt svovlet og med naturvinskarakter. Stort gemmepotentiale men kan også drikkes nu. Nyd den til lam i alle dets afskygninger.

La Ferme des 7 Lunes drives af vinbonden Jean Delobre. Gården ligger i Saint-Joseph området i den nordlige del af Rhône-dalen lige nord for Valence. Jean var oprindelig med i den lokale vinsammenslutning, men siden 2000 har han lavet sin egen vin. Han dyrker alle vinmarker økologisk, altså uden brug af pesticider og kunstgødning. Derudover følger han de biodynamiske dyrkningsmetoder. 

Ingredienser: Sulfitter tilsat
Indhold: 75 cl

Relaterede produkter:

  • Chignin Bergeron 2009
  • Løgconfit
  • Trøffelpaté
e-mærket