Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Æterisk lavendelolie

Vare nr.: 33012014006

I Frankrig bruges æteriske olier som naturmedicin mod mangt og meget. Det siges at lavendelolien bl.a. virker beroligende, er god mod kramper og muskelsmerter samt kan bruges til at desinficere og hele sår og insektbid, man gnider blot såret med en dråbe olie. Olien kan blandes med mandelolie og bruges som massageolie. Kan anvendes i uparfumerede sæber som naturlig parfume, f.eks i Marseille sæbespåner. Et par dråber olie kan parfumere hjemmet eller garderobe, eventuelt sammen med lidt tørred lavendel. Virker også dejligt afslappende med et par dråber i badet.  

Olien er lavet af  Det Blå Distilleri, eller på fransk La Distillerie Bleu, hvor man siden 1939 har distilleret lavendel og andre aromatiske planter, lavet udtræk og æteriske olier. 

Ingredienser:
Indhold:

Relaterede produkter:

  • Marseille sæbe Grøn
  • Marseille sæbespåner
  • Lavendelduft
  • Lavendelduftsæt
e-mærket