Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Ande foie gras blok, 130 g

Vare nr.: 33008024003

Fransk ande foie gras indeholder foie gras fra majsfodrede ænder, vand, salt, peber. Ande foie grasen er klar til servering, det er en udsøgt fransk delikatesse til en forret eller appetiser. Blokken køles godt af inden servering, åbn dåsen i begge ender og tag blokken helt ud, skær så fine skriver af blokken. Serveres på lidt grillet afkølet toast eventuelt sammen med figen/valnød marmelade eller trøffelhonning. Kan også serveres på toast på en god salat. Til foie gras drikkes en sødere hvidvin, eventuelt mouserende som f.eks. en Clairette de Die, så er smagsoplevelsen fuldkommen.

Det er særligt i Sydvestfrankrig, man har tradition for at lave foie gras og andre andeprodukter. Brødrene Thierry og Pierre-Yves Argaud kom til egnen øst for Biarritz i 1982 med den klare vision at lave nogle af Frankrigs bedste andeprodukter efter traditionelle metoder. De arbejder kun med frilandsænder og frilandssvin, og i dyb respekt for de gamle traditioner.

Ingredienser:
Indhold:

Relaterede produkter:

  • Clairette de Die
  • Valnødfigenmarmelade
  • Trøffelhonning
  • Figuolive
e-mærket