Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Andeconfit, confit de canard, 4 lår

Vare nr.: 33008024011

Fransk andeconfit, indeholder 4 syltede andelår, andefedt, salt, peber. Andeconfit er en gammel måde at konservere and på, andekødet syltes i fedt. Kødet er utroligt mørt og lækkert og egner sig glimrende til festmad. Nok til 4 personer. Tilberedning: Skrab andelårene fri for fedt, læg dem i ildfast fad, gril i ovnen med skindet øverst (husk at holde godt øje med dem), når de er let gyldne varmes de i almindelig ovn i ca. 15 minutter ved 200 grader. Serveres med kartofler og gulerødder brasseret i andefedtet eller rodfrugter stegt i ovnen i lidt af andefedtet. Gem andefedtet og brug det senere til madlavningen. Server en vin (rød eller hvid) med god syre, fx en vin de Savoie, en grøn salt og lidt godt brød til.

Det er særligt i Sydvestfrankrig, man har tradition for at lave foie gras og andre andeprodukter. Brødrene Thierry og Pierre-Yves Argaud kom til egnen øst for Biarritz i 1982 med den klare vision at lave nogle af Frankrigs bedste andeprodukter efter traditionelle metoder. De arbejder kun med frilandsænder og frilandssvin, og i dyb respekt for de gamle traditioner.

Ingredienser:
Indhold:

Relaterede produkter:

  • 7 Lunes St-Joseph Rød
  • Dionysos Mortier
  • Anderillette
  • Andeconfit, 2 lår
e-mærket