Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Arbin "La Brova" 2008, AOC, lagret på egefad, Rød

Vare nr.: 33002009006

Arbin La Brova har lagret på egefade og er en fyldig og kraftig vin lavet på den sjældne mondeuse drue (der dyrkes kun 200 hektar), hvilket er en betingelse for at kunne benytte betegnelsen "ARBIN AOC". Den egner sig til rødt kød og er også p.g.a. det relativt høj syreindhold god til svinekød. "La Brova" betyder på det lokale sprog "den smukke, den stolte", en god beskrivelse af vinens farve og bouquet. Kan drikkes nu eller ligge 10-15 år.

Der er lavet vin på Domaine Louis Magnin i den lille by Arbin øst for Chambéry  i over 100 år. I vinbogen "Vin" af André Dominé fremhæves Domaine Louis Magnin, som en af de absolut bedste vingårde i Savoie både mht. til deres Chignin Bergeron og deres røde Arbin. Louis og Béatrice har i mange år dyrket alle marker økologisk, men de er først blevet certificeret i 2012. 

Ingredienser: Sulfitter tilsat
Indhold: 75 cl

Relaterede produkter:

  • Chignin Bergeron 2009
  • Nyons oliven, 500 g
e-mærket