Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Arbin mondeuse 2010 AOC Rød

Vare nr.: 33002009004

Arbin 2010  er en relativt fyldig mørk vin lavet på den sjældne mondeuse drue, hvilket er en betingelse for at kunne benytte betegnelsen "ARBIN AOC". Vinen har frugt, mineralitet, fylde og kompleksitet og egner sig glimrende til svinekød, rustikke retter herunder gryderetter og ost.

Der er lavet vin på Domaine Louis Magnin i den lille by Arbin øst for Chambéry  i over 100 år. I vinbogen "Vin" af André Dominé fremhæves Domaine Louis Magnin, som en af de absolut bedste vingårde i Savoie både mht. til deres Chignin Bergeron og deres røde Arbin. Louis og Béatrice dyrker alle marker økologisk og biodynamisk, og de blev økologisk certificeret i 2012. 

Ingredienser: Sulfitter tilsat
Indhold: 75 cl

Relaterede produkter:

  • Chignin Bergeron 2010
  • Sorte trøfler
  • Valnøddeolie
e-mærket