Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Bag-in-box økogaven

Vare nr.: 01002018009

Den ideelle og meget praktiske gave til foredragsholdere. Nem at tage med hjem også med offentlige transportmidler. 3 liter økologis vin (svarende til 4 flasker) fra Ardèche, Indication Géographique Controllée. En skøn blanding af merlot, syrah og grenache druer.

Vinen kommer fra vin-cooperativet i Bourg-Saint-Andeol. En glimrende hverdagsvin med toner af kirsebær og solbær, der skal serveres ved stuetemperatur og som egner sig godt til lette retter, salater, kylling og pasta. Bedst hvis den hældes på karaffel, så den iltes før servering.

Vinen leveres i rustik økologisk vintaske i jute lukket med silkebånd. Skriv i bemærkningsfeltet ved udtjek om du ønsker grønt eller lilla bånd, samt om du ønsker en særlig hilsen på kortet med gaven.

Ingredienser:
Indhold:

Relaterede produkter:

  • Økopapvin rød
e-mærket