Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Chokoladevalnødder, økologiske

Vare nr.: 33014007010

 

Disse chokoladevalnødder er en rigtig chokoladedelikatesse. De smager helt vidunderligt, også selv om man normalt ikke er til valnødder, vil man elske dem. En rigtig god værtindegave, til den kvalitetsbevidste værtinde.

Magali og Serge Chaurruau har 6,5 hektar valdnøddeplantage eller ca. 650 valnøddetræer, som de altid har dyrket økologisk. Deres plantage ligger omkring den lille by Sct.-Jean-en-Royans, der ligger i Vercors bjergene syd for Grenoble, og deres friske valdnødder sælges under den beskyttede betegnelse Noix de Grenoble ("Grenoblevaldnødder"), som er en AOC betegnelse - Appéllation d'Origine Controllée. Ud over at sælge friske valnødder laver Magali en række gourmet produkterne med valnødderne.

Ingredienser: Franske økologiske chokoladevalnødder. Ingredienser: valnødder, rørsukker, chokolade 66%.
Indhold: 175g

Relaterede produkter:

  • Clairette de Die
  • Valnødchokocreme
  • Ristede valnødder
e-mærket