Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Clairette de Die gaven

Vare nr.: 01002018008

Den populære Clairette de Die fra den økologiske og biodynamiske producent Achard-Vincent. Vinen har i 2012 opnået guldmedalje.

Archard-Vincent har produceret økologisk mousserende vin siden 1971, de har vundet talrige priser, og Thomas, som er sjette generation på domænet, har fået gården Demeter certificeret. Demeter certificeringen er en biodynamisk certificering, der stiller yderligere krav til både dyrkning og vinificering ift. den økologiske certificering.

Vinen leveres i rustik økologisk vintaske i jute lukket med silkebånd. Skriv i bemærkningsfeltet ved udtjek om du ønsker grønt eller lilla bånd, samt om du ønsker en særlig hilsen på kortet med gaven.

Ingredienser: Indeholder sulfitter
Indhold: 750 cl

Relaterede produkter:

e-mærket