Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Dionysos 2013, St Nicolas de Bourgueil, Domaine du Mortier, økovin

Vare nr.: 33002027003

Rødvin på cabernet franc fra domænets gamle vinstokker, der er mindst 50 år gamle. Har ligger 12 måneder på 5-10 år gamle egefade, hvorved opnås en kompleks vin med milde og bløde tanniner. En vin der vinder i kompleksitet efter 2-3 år på flaske, men som også kan gemmes 8-10 år. Nyd den til lam, en gryderet eller ost. Tekniske detajler se ft_dionysos2011.pdf

Domaine du Mortier ejes af brødrene Cyril og Fabien Boisard slog sig ned i vinområdet ved den lille landsby Saint Nicolas de Bourgueil ved Loire-floden i 1996. Deres vinmarker på ca. 10 hektar består af mange forskellige jordtyper, sand, grus og morænejord, og hver jordtype behandles forskelligt og giver forskellige vine altid på den røde cabernet franc drue, der dominerer denne den af Loiredalen.
Ingredienser: Sulfitter tilsat
Indhold: 75 cl

Relaterede produkter:

  • Valnødfigenmarmelade
  • Sorte trøfler
  • Nyons Olivenolie AOP
e-mærket