Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

DMP Saint Joseph, Hvidvin, Appéllation Saint Joseph Controllée 2010

Vare nr.: 33002003003

Denne Saint-Joseph hvidvin er lavet på marsanne druer. Druerne er dyrket økologisk. Det er hvidvin med karakter, stor smag og meget frugt. Den egner sig til alle former for fed fisk, smørrebrød og lyst kød. 2010 er drikkemoden nu, men den kan også gemmes et par år mere.

Domaine Monier Perréol drives af Jean Pierre Monier. Hans gård ligger i Saint-Joseph området i den nordlige del af Rhône-dalen lige nord for Valence. Jean Pierre var oprindelig med i den lokale vinsammenslutning, men siden 2000 har han lavet sin egen vin. Han har drevet økologisk landbrug i mange år, og da han gik i gang med at lave sin egen vin, omlagde han alle sine vinmarker til økologisk dyrkning.  Samtidig introducerede han de biodynamiske dyrkningsmetoder.

Ingredienser: Sulfitter tilsat
Indhold: 75 cl

Relaterede produkter:

  • DMP St-Joseph 2014
  • Arbin 2010
e-mærket