Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

DMP Saint Joseph, Rødvin Terre Blanche, Appéllation Saint-Joseph Controllée 2014

Vare nr.: 33002003002

Enkeltmark St. Joseph fra marken Terre Blanche, som betyder hvid jord, med reference til det store kalkindhold på marken. Som alle Saint-Joseph vine er vinen lavet på syrah druer. Den har ligget på egefade i et år, inden den er blevet tappet på flasker.

Det er en raffineret og rund vin, kraftige men bløde taniner, med en fantastisk aroma og en dejlig eftersmag, Den egner sig perfekt til en god middag, kalv, mørbrad, lam eller en god vegetarret. Hos Monier bliver intet overladt til tilfældighederne og under gæringen har denne vin lyttet til klassisk musik.

Domaine Monier Perréol drives af Jean Pierre Monier og hans 2 sønner. Hans gård ligger i Saint-Joseph området i den nordlige del af Rhône-dalen lige nord for Valence. Han har drevet økologisk landbrug i mange år, og da han gik i gang med at lave sin egen vin, omlagde han alle sine vinmarker til økologisk dyrkning.  Samtidig introducerede han de biodynamiske dyrkningsmetoder.

Ingredienser: Sulfitter tilsat
Indhold: 75 cl

Relaterede produkter:

  • Chignin Bergeron 2009
  • Nyons oliven, 500 g
e-mærket