Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

DMP Vin de Pays des Collines Rhodanienes, Hvidvin, 2016

Vare nr.: 33002003005

Denne hvide vin de pays er lavet på økologiske druer, og selv om det er en vin de pay er det en vin med en stor kompleksitet, god fylde, nogen fedme men også en del frugt. 100% rousanne. Egner sig rigtig godt til fede fisk som laks, lyst kød eller en tartar.

Domaine Monier Perréol drives af Jean Pierre Monier. Hans gård ligger i Saint-Joseph området i den nordlige del af Rhône-dalen lige nord for Valence. Jean Pierre var oprindelig med i den lokale vinsammenslutning, men siden 2000 har han lavet sin egen vin. Han har drevet økologisk landbrug i mange år, og da han gik i gang med at lave sin egen vin, omlagde han alle sine vinmarker til økologisk dyrkning.  Samtidig introducerede han de biodynamiske dyrkningsmetoder.

Ingredienser: Sulfitter tilsat
Indhold: 75 cl

Relaterede produkter:

  • DMP Rød vin de pays 2016
  • Nyons oliven, 500 g
  • Oliventapenade Øko
e-mærket