Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Farum Efterårsfest: Rainy James & the MOJO Kings med efterårsmiddag 2/11/2019

Vare nr.: 01019018001_6_1

Lørdag den 2. november 17.30 til 23.00, Farum

Rainy James spiller original blues med en unik, udadvendt sound. Publikum inddrages af Rainy's sjette sans for storytelling, idet han deler hans historier i tekster der er blues-musikken traditionstro. The Mojo Kings består af nogen af Danmarks dygtigste blues-musikere, Fabian Vang-Lauridsen og Marc Chain på guitar, Martin Holde på bas og Anders Toft Larsen på trommer.

Bandets medlemmer har spillet med stort set alle på den danske blues scene, og ikke mindst med den amerikanske blueslegende ‘’Magic Slim’’  For tiden arbejder bandet på nyt album af originale sange skrevet i fællesskab med producer Laust Krudtmejer, som blandt andet vandt DMA(Danish Music Award) for årets bedste blues udgivelse sidste år.

Menu: Timiangræskar med feta, efterårsgryde, æbletærte.

Sted: Vores Marked, Farum Hovedgade 83, 3520 Farum.

Tid: 17.30-23, dørene åbner 17.00. Der serveres middag fra 17.30 til 19.00. Musikken spiller i 2 set fra 19-21.

Begrænset deltagerantal, først til mølle princip. Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen. Print din ordrebekræftelse og brug den som billet.

Vælg variant:

Relaterede produkter:

  • 7 Lunes Glou rød
  • Crémant de Die
  • Apremont hvidvin
e-mærket