Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Figuolive, confit med oliven og figen, økologisk

Vare nr.: 33011010008
 

Denne confit er lavet på sorte oliven fra Nyons og figner. Den har den karakteristiske fyldige smag af Nyons oliven med en let sødme og nøddesmag af figen. Den egner sig fortræffeligt som tilbehør til foie gras man kan også bruge som tilbehør til stærk ost. Det kan også anbefales at smørre confiten på lammekoteletter, lammekølle, svinemørbrad eller almindelige svinekoteletter, hvorved kødet beskyttes og får en udsøgt smag. Tapenaden har kvalitetsbetegnelsen AOC, Appéllation d'Origine Contrôllé.

Den lille by Nyons, der ligger i Drôme-området mellem Provence, Rhônedalen og Alperne er i hele Frankrig kendt for sine oliventræer og olivenolier, der laves af de sorte Tanche-oliven, en særlig meget aromatisk variant, der kun vokser i dette område. Philippe Mathieu har sin gård Ferme des Aygues og sine olivenplantager udenfor Nyons. Han er en af de få bønder i området, der har omlagt sin produktion til økologisk drift. 

 

Ingredienser:
Indhold:

Relaterede produkter:

  • Clairette de Die
  • Trøffelhonning
e-mærket