Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Fransk økologisk skovhonning

Vare nr.: 33004007002

 

Denne skovhonning er mørk gylden, let flydende og meget aromatisk. Den er rig på mineraler, samles i slutningen af sommeren og med tiden krystalliserer den. Det er en honning for ægte honningelskere, og den helt perfekte honning til fransk honningkage "Pain d'épice".

Honningen kommer fra biavler Magali Chaurruau i Vercors bjergene syd for Grenoble. Magali har været biavler i 35 år med udgangspunkt i den lille by Sct.-Jean-en-Royans, der ligger i 400 meters højde. Bjergene giver rig mulighed for at flytte staderne hen, hvor der er den bedste fauna, og de flyttes også til tider til det nordlige Provence, så bierne kan tage nektar fra lavendelmarkerne. Magali har 100 bistader. Som økologisk biavler må hun kun have sine bistader i områder med vild bevoksning eller økologisk landbrug. I Frankrig må bierne udelukkende fodres med honning, ikke med sukker. Endelig må de ikke behandles med kemiske stoffer, hvis de angribes af varoa mider, alene med naturmedicin, men heldigvis har det på sigt vist sig, at naturmedicinen virker bedre end den kemiske.

Ingredienser: Fransk økologisk blomsterhonning, skovhonning. Sundhedsstyrelsen fraråder at give børn under 1 år honning.
Indhold: 500 g

Relaterede produkter:

  • Enghonning
  • Valnødchokocreme
e-mærket