Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Franske sorte trøfler på glas, første klasses hele trøfler

Vare nr.: 33006011002

De hele sorte trøfler i glas egner sig til alle retter, hvor trøfler indgår - sovse, pasta, æggeretter, fisk osv. Trøflerne skæres i ganske fine lameller, helst ved brug af et trøffeljern. Uanset om man bruger friske eller konserverede trøfler er det meget vigtigt, at man lader trøflen trække i retten, f.eks. i æggene, i fløde eller i smør natten over for at opnå den fulde trøffelsmag. Vinen afpasses retten men lidt mere kraftige vine foretrækkes.

For foden af det vindblæste bjerg, le Mont Ventoux, lige der hvor Rhônedalen bliver til Provence ligger trøffelfarmen La Truffe du Ventoux. Den drives af far og søn og er resultatet af flere generationers passion for de ædle svampe også kaldet de sorte diamanter. Tilbage i 1970'erne plantede familien de første trøffelegetræer. I dag har de trøfler hele året, primært i januar samles de meget aromatiske sorte trøfter og om sommeren fra maj til august de lidt mere nøddeagtige sommertrøfler. Familien har hunde, som de selv træner, til at finde trøflerne.

 

Ingredienser: Sorte trøfler, vand, salt. Fra Frankrig.
Indhold: 25 gram

Relaterede produkter:

  • DMP Terre Blanche 2014
  • Chignin Bergeron 2009
  • Arbin la Brova
  • Trøffeljern
e-mærket