Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Gavekort 350 DKK

Vare nr.: 01019018005

Et gavekort til Vores Marked giver modtageren mulighed for at vælge mellem alle varerne på Vores Marked både her på webshoppen og i vores fysiske butik. Gavekortet leveres som et smukt lille kort i en kuvert. Af gavekortet fremgår beløbet samt en kode, der blot anføres under bemærkninger i købsprocesen, når gavekortet indløses. Når gavekortet indløses vælges bankoverførsel/gavekort som betaling. Gavekortet er gyldigt i 12 måneder fra udstedelsesdatoen. Den pålydende værdi kan ikke udbetales i kontanter. Koden er en unik og upersonlig engangskode, så pas godt på gavekortet.

Du kan vælge at få kortet sendt til dig selv eller til den person, der skal have gaven. I så fald anfører du blot gavemodtagerens adresse som leveringsadresse. Skal vi skrive hvem gavekortet er fra på kuverten, anfører du det under Bemærkninger på adresseoplysningssiden.

Vores Marked sender gavekortet gratis.


Relaterede produkter:

e-mærket