Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Gourmetpicnic til 2

Vare nr.: 01019018088

Lej en picnickurv til 2 og få samtidig en lækker fransk picnic med. 

Picnickurven indeholder en rødternet voksdug, 2 vinglas, 2 vandglas, 2 tallerkener, 2 hvide servietter, 2 gange bestik, 1 flaske postevand og 1 vinkøler. Det koster 50,00 Kr. at leje kurven, og du betaler et depositum på 150,00 Kr., som du får retur, når kurven returneres.

Gourmetpicnic består af fransk paté med cornichon, anderillette med løgconfit, fransk pølse (saucisson), comté ost fra Jurabjergene, Brie de Maux med lidt sødt, oliven fra Nyons, hjemmelavet humus, en salat med fransk vinaigrette og fransk økologisk surdejsbrød.

Ved afhentning vil du blive opkrævet et depositum på 150,00 Kr., som du får retur når kurven returneres.

Kurven skal afhentes og returneres på Vores Marked i Farum eller på Frederiksberg i åbningstiden. Skriv i kommentarfeltet ved bestilling hvor og hvornår du vil afhente.

Alt genanvendeligt indhold i kurvene vaskes ved 80 grader eller afsprittes mellem hver kunde.

Ingredienser: Spørg om allergener i butikken.

Relaterede produkter:

  • Crémant de Die
  • Clairette de Die
  • Tavel 2017
e-mærket