Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Lavendelhonning

Vare nr.: 33004007002la

 

Lavendelhonning er lavet af bier der har suget nektar på de smukke lavendelmarker i det nordlige Provence. Honningen er meget raffineret og regnes blandt kendere som det absolut bedste mand kan opdrive inden for honning. Nyd den på frisk brød med et glas abrikosnektar og drøm dig det smukke Provence. Lavendelhonning er en lys og fast honning, led krydret af lavendel men stadig blid i smagen.

Honningen er fra biavler Magali Chaurruau i Vercors bjergene syd for Grenoble. Magali har været biavler i 35 år med udgangspunkt i den lille by Sct.-Jean-en-Royans, der ligger i 400 meters højde. Bjergene giver rig mulighed for at flytte staderne hen, hvor der er den bedste fauna, og de flyttes også til tider til det nordlige Provence, så bierne kan tage nektar fra lavendelmarkerne. 

Indhold: 500 g

Relaterede produkter:

  • Abrikosmarmelade
e-mærket