Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Linser med svinepølser 1 person

Vare nr.: 33008024021

Lækre grønne linser med pølser af frilandssvinekød til 1 person. Tilberedt med masser af skønne krydderier. Tilberedning: Opvarmes ved svag varme og serveres. Serveres eventuelt med en lækker rødvin eller rosé fra Saint Chinian.

Det er særligt i Sydvestfrankrig, man har tradition for at lave foie gras og andre andeprodukter. Brødrene Thierry og Pierre-Yves Argaud kom til egnen øst for Biarritz i 1982 med den klare vision at lave nogle af Frankrigs bedste andeprodukter efter traditionelle metoder. De arbejder kun med frilandsænder og frilandssvin, og i dyb respekt for de gamle traditioner.

Ingredienser: Ingredienser: Frilandssvinepølser, linser, grønsagsbouillon (løg, tomat, gulerødder, salt, oksebouillon, hønsebouillon, hvidløg, peber, timian, laurbærblade, muskatnød).
Indhold: 400 g

Relaterede produkter:

  • Saint Chinian Rosévin
  • Saint Chinian Tradition 2017
  • Saint Chinian Terre Rouge
e-mærket