Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Marseille sæbespåner

Vare nr.: 33012005014

Sæbespåner til håndvask og maskinvask baseret på den originale og gammeldags Marseille sæbe, som Marius Fabre har lavet den siden 1900. Lavet på 100% vegetabilsk olie, ingen farvestoffer, igen parfume eller andre kunstige tilsætningsstoffer, Egner sig særlig godt til vask af delikate tekstiler som silke og uld. Meget egnet til vask af babytøj, da det er et naturligt produkt. Da den er fremstillet på vegetabilsk olie, kan den nedbrydes i naturen. 

Til håndvask bruges en håndfuld sæbe til 2 liter varm vand. Til maskinvask opløses 2 håndfulde sæbe i 1 liter meget varm vand, brug en flaske, eventuelt en gammel sæbeflaske. Derefter hældes ca. et glas sæbeopløsning i vaskemaskinens sæbebeholder. Hvis opløsningen forberedes på forhånd, skal flasken omrystes inden brug. Ønskes vasken parfumeret, kan man anvende et par dråber naturlig æterisk olie, f.eks. æterisk lavendelolie.

Ingredienser:
Indhold:

Relaterede produkter:

  • Marseille sæbe Grøn
  • Marseille sæbeblok
  • Marseille sæbe Hvid
  • Æterisk lavendelolie
e-mærket