Efterår på Vores Marked

Efter en lang sommer med stor travlhed i fortovscaféen er vores primære aktiviteter rykke ind i varmen igen. Det betyder endelig lidt tid til et nyhedsbrev, og vi håber også, at vi i løbet af den næste måneds tid kan få opdateret vores webshop med de mange, mange nye produkter vi har fået hjem, og som lige nu kun kan købes i butikken i Farum.

Smag Rhônevin sammen med Rhônevineksperten Niels Lillelund

I september udkom en opdateret udgave af den anmelderroste vinbog ”Vinene fra Rhône”, og i den anledning gæster forfatteren, vinanmelderen og Rhônevineksperten Niels Lillelund Vores Marked i Farum.

Rhône er et af de ældste og historisk mest interessante vinområder i verden, varieret i enhver forstand med mange både store og små producenter, et væld af appellationer og mange forskellige druesorter.

Niels Lillelund deler ud af sin vinviden og passion, og der bliver mulighed for at smage vin fra en række af de producenter og vinområder, der er omtalt i bogen. Der bliver også mulighed for at købe en signeret version af den nye udgave af ”Vinene fra Rhône”.

Vi glæder os meget til at få besøg af Niels Lillelund, der er anerkendt for sin store viden og vindannelse ikke bare i Danmark, men også blandt franske eksperter i Rhônevin. Vi er også meget stolte over, at alle Vores Markeds Rhône-producenter er blevet udvalgt til at komme med i bogen.

Niels Lillelund gæster Vores Marked, Farum Hovedgade 83 fredag den 28. oktober 16.30-18.00. Arrangementet er gratis, men kom i god tid.

Skønne franske hvidløg

Igen i år har vi fået de skønne store franske hvidløg, der i den grad kan hjælpe dig til at sætte smag på efterårets mange retter.

Hvidløgene egner sig også rigtig godt til at blive bagt i ovnen. Du skærer hvidløget midt over, pensler det med en god olivenolie og salter let, og så er det bare 15-20 minutter i en 180 grader varm ovn. Virkelig lækkert tilbehør.

Det sker også på Vores Marked

Vi har planlagt masser af spændende aktiviteter på Vores Marked, Farum Hovedgade 83.

Efteråret byder bl.a. på masser af drop ind smagninger, gratis smagning typisk på fredage mellem 16.30 og 18.00, musiksøndage altid den anden søndag i måneden fra 13-15 og så får vi besøg af en af verdens dygtigste sommelierer.

Lørdag den 26. November laver Pontus Elofsson mad, og holder oplæg om mad der passer til vinen på Vores Marked. Pontus var chef-sommelier på Noma fra 2004 til 2013, hvor han valgte at fokusere på udbredelse af naturvin i hans hjemland Sverige. Han har skrevet bogen ”På Noma får man vin med klumper i” om naturvin. Køb billet til arrangementet her.

Følg programmet på hjemmesiden eller følg os på Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen
Vores Marked