Forår, forårsvin, forårssmagninger, forårsfest

Foråret er over os, stadig lidt famlende ind imellem, men det er der. Det betyder masser af forårsmad, forårsvin og på Vores Marked i Farum, forårssmagninger og forårsfest.

Forårsmad

Det er tid til lækre salater og har du ikke allerede prøvet dem, så er det nu du skal investere i de lækre olier og eddiker fra La Para

Det tager Raphael 2-4 år at lave en rigtig vineddike, men så er den til gengæld også super koncentreret, og giver masser af smag. Til forårets salater anbefaler vi cidereddike, honningeddike og selvfølgelig hindbæreddike. Eddikerne kan smukt kombineres med citronolie eller basilikumolie, den sidste helt vidunderlig til tomater.

Forårsvin

Vi har som sædvanlig fået en del nye spændende vine hjem og ikke mindst vinene fra hollandsk-spanske Neleman skal bare smages. Hollandske Derrick Neleman har en fortid som vinimportør, men firmaet er solgt, og nu handler det om at lave lækre økologiske vine i Valencias højland.

Du må bare smage ”Just Fucking Good Wine” og den røde Balbo. Er du til bobler, så er deres Cava til en virkelig fornuftig pris, kun 95,00. 

Mandagspåskesmagning

Mandag den 10. april holder vi mod sædvane åbent og gik du glip af vores sidste Nelemansmagning, så kig ind til vores påskesmagning mellem 14 og 16. Det er en gratis drop ind smagning, du kommer bare og griber et glas.

Forårsfest lørdag den 29. April 

Kom og fest sammen med os lørdag den 29. april 18.00-23.00, på Farum Hovedgade 83, 3520 Farum. 

Vi disker op med en lækker fransk forårsbuffet med salater, charcuterie, franske tærter, lækre oste og fransk rabarberkage.

SwingPartout kommer og spiller fransk zigøjnerjazz fra 20-22.

Pris pr kuvert kun 250,00. Køb billet her. Begrænset deltagerantal.

Forårets program

Se hele forårets og sommerens program her. Som noget nyt har vi altid vinsmagning den 1. lørdag i måneden fra 14-16 og levende musik den 2. Lørdag i måneden 14-16.

Åbningstider i påsken

Vi har åbent mandag til onsdag før påskedagene 11-20. Vi har lukket skærtorsdag og landfredag, åbent lørdag den 15. April 10-21 og som sædvanlig lukket søndag og mandag.

Med venlig hilsen
Vores Marked