Julevinsmagning

Lørdag den 2. december 16.00-18.00 smager vi på vin til julens mad, og jo flere der møder op, jo flere vine smager vi på, så kom, kom.

Smagningen er gratis, du kommer bare.

Vi krydrer smagningen med et par gode tilbud.

Vil du hænge ud bagefter til lidt tapas, mere vino og julehygge, kan du booke bord med sms til 2324 2846.

Husk at fra den 1. december serverer vi varm vin, vin chaud, og fransk julekage, bûche de Noël.  

Julefrokost

I hele december kan du ved minimum 8 kuverter vælge en af vores juleplanker - lille til 150,00, stor til 200,00 eller luksus til 275,00.

Vil du holde julefrokosten på Vores Marked, så book bord nu, sms til 2324 2846. Vi har stadig ledige middage og aftener.

Der er også mulighed for, at bestille juleplankerne ud af huset.  

Vil du selv sammensætte din julefrokost, så husk at du på Vores Marked finder et stort udvalg af de lækreste franske råmælksoste, lagrede oste som Beaufort og Comté, trøffelost, fåreoste, gedeoste og blåskimmel. Udbuddet er altid stort og i december er det endnu større.

Julegaver


På Vores Marked finder du et væld af lækre gaver til både ham og hende. I sæbeafdelingen har vi lige nu fået masser af lækre nyheder fra Marius Fabre, og flere smukke gavesæt.  

Vi laver gavekurve i alle prislejer med skønne franske delikatesser, økologisk chokolade og økologisk vin.  

Vi importerer vin fra mere end 25 små økologiske vinbønder, vi har naturvin, orangevin, lette vine, kraftige vine, masser af bobler og dessertvine. Vi rådgiver dig naturligvis gerne, så du finder lige den vingave, der gør din gavemodtager glad.  

Unik vinoplevelse, unik julegave

Lørdag den 10. Februar 18-21 får vi besøg af tidligere chefsommelier på Noma, Pontus Elofsson. Pontus Elofsson laver mad sammen med os og holder oplæg om naturvin, hvad er det og hvorfor drikker han kun naturlig vin.

Vi hygger os, smager på lækkerier, smager en masse naturvin og lader Pontus føre os ind i hans passionerede verden. Arrangementet foregår på Vores Marked, Farum Hovedgade 83, 3520 Farum. Begrænset deltagerantal. Du kan læse mere og købe billet her.  

Julekalender

Vores Marked julenisser er lige nu i fuld gang med at lave Vores store Facebook julekalender. Følg den hver dag fra den 1. til den 24. december, masser af lækre gaver, 24 vinderchancer. Vær klar på vores Facebook-side

Juleåbent

Vi har åbent på Farum Hovedgade 83, hver dag fra den 5. december til og med den 23. december. Mandag til torsdag 11-20, fredag 11-21, lørdag 10-21 og søndag 11-16.  

Hovedgaden er nu åbent i begge retninger efter vejarbejdet, og der er masser af gratis parkering på Akacietorvet ved Netto.  

Med venlig hilsen
Vores Marked