Julehygge med live musik, vin chaud og  julekage

Lørdag den 9. december 16-18 er det tid til live musik med Swing Partout, super dygtige musikere der spiller Django-jazz. Vi har denne lørdag bedt musikerne om først at spille fra klokken 16, så der er masser af tid til juleshopping inden.

Ud over musikken kan du nyde vin chaud, varm vin, og fransk julekage. Har du lyst til at hænge ud bag efter til lidt mad, så book bord med sms til 23242846.

Vores vinskole forår 2018 - slip din indre vinnørd løs

Så har vi datoerne klar til Vores Vinskole forår 2018. Denne gang holder vi skole over 6 torsdag, men til gengæld kun 3 timer per gang.

Du behøver ikke vide noget om vin, men du skal kunne lide vin, og have lyst til at lære meget mere om vin, hvid, rød, bobler, hvordan mad og vin sættes sammen, hvordan man smager vin, laver vin, vinens historie og ikke mindst om vinbonden og livets gang i vinmarken.

Vi smager på rigtig meget forskellig vin. Hvert modul inkluderer smagning, spisning og læring.

Michael fra efterårets vinskole skrev følgende til os: "Tusind tak for et vel gennemført vinkursus. Det var berigende, sjovt, kantet og rigtigt hyggeligt. Som ”skoleleder” og drivkraft gjorde du det forrygende, og din viden, erfaring, entusiasme og dit altid gode humør, krydret med de meget forskellige deltageres bidrag, fik blendet alle fem dage til en oplevelse i særklasse. Tak endnu en gang."

Læs mere og køb din billet her. Der er meget begrænset deltagerantal.

Juleåbningstider

Vi har åbent på Farum Hovedgade 83, hver dag til og med den 23. december, mandag til torsdag 11-20, fredag 11-21, lørdag 10-21 og søndag 11-16.  

Hovedgaden er nu åbent i begge retninger efter vejarbejdet, og der er masser af gratis parkering på Akacietorvet ved Netto.  

Julekalender

Vores store Facebook julekalender er i fuld gang, og hver dag frem til jul kan du vinde masser af lækre Vores Marked delikatesser, sæber og vin.

Følg den hver dag frem til jul på vores Facebook-side.

 

Med venlig hilsen
Vores Marked