Lavendeltilbud - kom så forår, gå væk vinter

På Vores Marked elsker vi lavendel, både fordi planten er indbegrebet af sommer i Provence, men også fordi vi får det så godt, når vi bruger olier og parfumer, der indeholder æterisk lavendelolie. Derfor har vi lavet et særligt lavendeltilbud med 1 lavendelmassageolie, 1 lavendel husparfume, 1 æterisk lavendelolie og selvfølgelig en pose tørred lavendel til at fordrive utøj fra skabene. Med lavendel håber vi at kalde foråret frem og fordrive vinterens træthed og skavanker.

Alle produkterne kommer fra Det Blå Distilleri, eller på fransk La Distillerie Bleu, hvor man siden 1939 har distilleret lavendel og andre aromatiske planter, lavet udtræk og æteriske olier. 

Tilbuddet gælder til og med den 15 april. Normalpris 312,00 DKK. Tilbudspris 250,00 DKK.

Nye lækre gaveæsker fra Marius Fabre

Vi har netop tilføjet 4 lækre gaveæsker til vores store sortiment fra Marseillesæbeproducenten Marius Fabre. Æskerne egner sig rigtig godt til gaver, men man må selvfølgelig også bare forkæle sig selv. Vi har 2 gaveæsker hver med tre 100 grams sæber, der egner sig perfekt til værtindegaver, gaveæske Trio og gaveæske Retro. Så har vi fået et kropsplejesæt med sort Marseillesæbe til skrub og bodylotion. Endelig har vi nu den ultimative gaveæske til sæbeelskeren med et sortiment af 21 Marseillesæber i en meget smuk trææske. Se dem alle på Marius Fabres stade her.

Markeder og messer

Før påske var vi i Torvehallerne i København, og det var virkelig hyggeligt at møde så mange af vores kunder, der kom forbi - tak for det. Hen over forår, sommer og efterår kan du møde Vores Marked på en lang række markeder og messer. Vi håber du har lyst til at komme med. Når du køber varer på Vores Marked så skriv til os, hvis du vil have fribilletter, og vi sender dem med til dig. Du kan følge med i hvor du kan finde os her.

Glædelig påske

Vi ønsker alle vores markedsgæster en rigtig glædelig påske.
Med venlig hilsen
Vores Marked