Drop ind smagning Vintervin & Vinterøl.

Lørdag den 27. januar mellem klokken 16 og 18 afholder vi årets første drop-ind smagning på Vores Marked, Farum Hovedgade 83. Det betyder, at vi sætter en masse glas frem på vores store ege-planke, vi åbner nogle spændende flasker. Du kommer bare, og under kyndig vejledning af Birgit Pichat, smager vi sammen på vin og i dette tilfælde også øl. Smagningen er gratis, at det er kun hvis du efterfølgende vil spise tapas og drikke mere vin, og det måske er en god ide at reservere et bord via sms 2324 2846.

Vi har altid et aktuelt tema til drop-ind smagningerne, som vi afholder ca. 1 gang om måneden.

Til smagningen den 27. januar er temaet vin der passer til skiferien, til varme supper og gryderetter og ikke at forglemme raclette-ost. For at hjælpe dig godt på vej på ferien får du 10% på de vine, der er en del af smagningen.

Da vi lige nu har et super tilbud på Vinterøl fra Brasserie du Mont Blanc, smager vi også på denne dejlige, fyldige drik.

Har du sat kryds i kalenderen?

I løbet af de kommende måneder sker der et hav af spændende ting på Vores Marked. Vi har både en del gratis arrangementer og arrangementer, hvor du skal købe billet og tilmelde dig via vores hjemmeside. Til disse arrangementer er der begrænset deltagerantal, og tilmelding er efter først til mølle princippet.

Du kan se hele programmet her.

Den næste måneds tid sker der følgende:

Søndag den 4. februar 10-17: Minimessen Krop og Kunst,  ABFys og Sportsklinik, Ryetvej 26, 3500 Værløse, fri entré. Se foredragsprogram og læs mere her.

Lørdag den 10. februar 2018 18-22: Vi får besøg af Pontus Elofsson, tidligere chefsommelier på Noma, der fører os ind i Naturvinens verden. Køb billet her. BEMÆRK kun meget få billetter tilbage.

Onsdag den 14. februar 17-19: Saint-Valentin drop ind vinsmagning. Vi smager vin til date, til kæreste-aften og til forførelse. I dagens anledning har vi lavet en særlig Saint-Valentin planke til 2.

Lørdag den 24. februar 2018 17.30-23: Vinterfest & jazzkoncert med Nikolaj Bentzon Trio og raclette. Køb billet her.

Torsdag den 8. marts og 6 torsdag hen over foråret: Vores Vinskole. Se datoer, program og tilmeld dig her.

 

Med venlig hilsen
Vores Marked