Fristende forårsaktivitet

Så kom foråret endelig, Det er næsten ikke til at tro det, men det er her. Vi har opdateret eventkalenderen og den er spækket med fristende forårsaktiviteter. Se alt hvad der sker på Vores Marked her.

Zigøjnerjazz med forårsfornemmelser

LØRDAG DEN 14. APRIL 16-18 er det igen tid til en swingende lørdag eftermiddag. Vores husmusikanter spiller op med Jango-jazz. Vi beder om godt forårsvejr, men uanset vejret, så er forårsfornemmelserne der.

Særligt forårsfornemmelsestilbud - en lille gedeostsalat med et glas rosé KUN 100,00.

Arrangementet er gratis, men hvis du vil spise, kan du booke bord med sms til 2324 2846 - husk at skrive tidspunkt og antal.

Forårssalat

Franskmændene elsker salater. De spiser salater til frokost og som forretter. De spiser grønne salater, salater med gedeost, salater med æg, valnødder og bacon, salater med tomater og salater med grønne bønner. Kun fantasien sætter grænser.

MEN DE SPISER ALTID SALAT MED EN GOD VINAIGRETTE.

Nu får du mulighed for at lære hemmeligheden bag det at lave en god fransk vinaigrette. På Vores salatskole ser vi på mulige ingredienser, men ikke mindst hvordan man rører det hele sammen.

Kurset kører to gange så du kan VÆLGE MELLEM DEN 17. APRIL 18-20 OG DEN 9. MAJ 18-20.

Du kan købe billet til den 17/4 her og til den 9/5 her. Med i prisen på 100,00 Kr. er et glas rosé. Der er begrænset deltagerantal.

Forårsbesøg af vinproducenten Rune Elkær fra Rhône

Det er efterhånden længe siden vi sidst har haft besøg af vores vinproducent Rune Elkjær, der laver saftige naturvine i Vaison-la-Romaine i den sydlige Rhône-dal under navnet Elkjær-Amiel.

TORSDAG DEN 26. APRIL 17-19 kommer han, og det betyder at vi skal smage en masse af hans vine. Samtidig vil Rune føre os ind i hans spændende verden og fortælle om tilværelsen som vinproducent i det franske.

Arrangementet er gratis, du kommer bare.

Hvis du vil blive til spisning, kan du bestille bord med sms til 2324 2846, husk at skrive tidspunkt samt antal.

Vores Vinskole Introduktion

Der er flere der har efterspurgt et vinkursus på en enkel aften, så derfor tilbyder vi nu Vores Vinskole Introduktion ONSDAG DEN 2. MAJ, 18 - ca. 21.

Har du en lille sommelier i maven og drømmer du om at sætte den rette vin til maden, eller har du bare lyst til at lære lidt mere om vin, så er vores introduktionskursus, måske noget for dig.

Vi lærer smageteknik samt lidt teori om hvordan man sammensætter mad og vin. Vi kommer ind på hvad fx syrlighed samt umami gør ved vin og omvendt. Vi smager en masse vin både med og uden mad. 

Vi garanterer en hyggelig aften, og du bliver ret sikkert også lidt klogere. Du skal ikke spise hjemmefra.

Du kan købe billet her. Meget begrænset deltagerantal. Vi kører kun kurset med minimum 8 deltagere.

Forårsfest

Der er stadig få billetter tilbage til vores Forårsfest LØRDAG DEN 21. APRIL med Ninas Jazzkitchen. De kan købes her.

Med venlig hilsen
Vores Marked