Forårskonkurrence

Overalt ses nu de sikre tegn på forår. Alle løgblomsterne er kommet op, påskeliljer og de tidligste tulipaner blomstrer smukt. Nu mangler vi bare varmen.

I løbet af foråret og den tidlige sommer afholdes der rundt omkring på de danske slotte en række livsstilsmesser, og der skal Vores Marked naturligvis være med. Se listen over hvor du kan finde os under markeder og messer.

Foråret fejrer vi med en konkurrence, hvor du kan vinde VIP-billetter til livsstilsmesserne på Gavnø Slot ved Næstved i Store Bededagsferien den 4-6 maj, samt på Clausholm Slot ved Randers i Kristi Himmelfartsferien den 18-20 maj. Alle vindere vil modtage 2 VIP billetter til af samlet værdi af 200 DKK, og når I kommer forbi vores stade på messen, giver Vores Marked et glas økologiske bobler.

For at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende:

Find de tre hemmelige fantastiske Forårstilbud på Vores Marked, og send en mail med overskriften "Forårskonkurrence" til info@voresmarked.dk med navnene på de tre produkter, vi "hemmeligt" har på tilbud. Skriv Gavnø eller Clausholm afhængig af, hvilken messe du gerne vil på samt dit navn og adresse. Så sender vi billeterne til dig, så længe lager haves.

Her kommer lidt hjælp til at finde de tre fantastiske Forårstilbud:

  1. Dejlig til apperitif på lidt godt brød, laves af en sort frugt, der plukkes om vinteren
  2. Sprudlende med masser af bobler, dejlig til apperitif eller dessert
  3. Skøn på brødet om morgenen med dens blanding af det sure og det søde

Konkurrencen og forårstilbuddene løber til og med den 30 april. 

Grøn skønhed

På livsstilsmesserne på Gavnø og Clausholm slot vil vi præsentere vores dejlige naturlige skønhedsprodukter fra sæberiet Marius Fabre. Ud over de lækre sæber er det ikke mindst den skønne økologiske serie Olivia, der i den grad hitter. Se, duft og prøv naturens skønhed.

Med venlig hilsen
Vores Marked