Kan du sætte vin til mad?

Vi gentager successen fra foråret og kører endnu en gang vores introkursus med fokus på, hvordan vin og mad passer sammen -  eller ikke.

Kurset afholdes i Farum onsdag den 19/9 18-ca. 21.30, og der er stadig ledige pladser. Køb billet her.

Kurset afholdes også på Frederiksberg den 20/9, men der er helt udsolgt.

Vi lærer smageteknik samt lidt teori om, hvordan man sammensætter mad og vin. Vi kommer ind på hvad fx syrlighed samt umami gør ved vin og omvendt. Vi smager en masse vin både med og uden mad. 

Vi garanterer en hyggelig aften, og du bliver ret sikkert også lidt klogere. Du skal ikke spise hjemmefra.

Tidspunkt: Onsdag den 19. september klokken 18 til ca. 21.

Sted: Vores Marked, Farum Hovedgade 83, 3520 Farum

Underviser: Birgit Pichat, vinimportør, WSET 2, Chef Somali

Pris: 400,00 for mad, vin og undervisning.

Forudsætninger: Du kan lide vin  

Meget begrænset deltagerantal. Vi kører kun kurset med minimum 8 deltagere.

Vores Arrangementer

Se alle efterårets arrangementer i det gamle Farum her.

Se alle efterårets arrangementer i hjertet af Frederiksberg her.

Køb billet til Vores arrangementer her.

 

 

 

Med venlig hilsen
Vores Marked