Vores Markeds butik

I et stykke tid har vi ikke fået udsendt nyhedsbreve, for vi har haft så frygtelig travlt med åbningen af Vores Markeds nye ”gårdbutik” på Farum Hovedgade 69, 3520 Farum. Nu er butikken åben og alt er parat til det kommende julesalg i den gamle hestevognmandsforretning.

Selvfølgelig betyder det mest for folk i lokalområdet, at de nu har fået et sted, hvor de kan købe økologisk vin, franske og danske lækkerier direkte fra små producenter og masser af fine gaver til værtinden, værten, adventskalenderen og til ”under juletræet”.

Men med vores fysiske butik håber vi også at kunne tilbyde vores netkunder en bedre service. Man kan nu komme og tjekke varerne ud, hvis man alligevel er i området, der er mulighed for at købe på nettet og hente i butikken, men frem for alt kan vi nu tilbyde masser af skønne gaveindpakninger, færdige gavekurve og gavetilbud. Vi vil også kunne lave langt flere smagekasser, og vi vil efterhånden tage flere sæsonvarer hjem. Det vil der komme meget mere om i vores nyhedsbreve.

I dag vil vi gerne invitere jer med inden for i Vores Markeds nye butik. Se med her.

Butikken har åben onsdag, torsdag og fredag fra 11.00 til 18.00 og lørdag fra 10.00 til 15.00. Søndag, mandag og tirsdag har vi lukket, men hvis vi alligevel er i butikken, åbner vi også døren for Vores kunder.

Med venlig hilsen
Vores Marked