Gaveregn

På Vores Marked hører vi julemusik, og jeg føler mig faktisk lidt som en lille nisse, da jeg pakker gaver ind dagen lang. Vi har lavet en masse færdige pakker, for at gøre det så nemt for dig som muligt i denne søde men til tider også lidt stressende juletid. 

Vi har en masse gode Oliviagavetilbud til økologisk forkælelse af ham eller hende. Vi har rå olivensæbe til rigtige mænd i en lækker økologisk jutepose. Eller hvad med en mynte- eller lavendelgave. Vi har naturligvis også masser af vingaver. Se alle vores unikke gavepakker her, blot et par klik, så ordner Vores nisse resten.

Vi pakker naturligvis også gaver ind gratis i hele december, skriv blot "indpakning ønskes" i kommentarfeltet, når du handler.

Julevalnødder

For lidt over en måned siden kom de sidste Grenoble-valnødder i hus og blev lagt til tørring. Vi har nu taget et stort party store økologiske valnødder hjem fra vores producent Magali Charruau. Valnødderne har kvalitetsstemplet ”AOC Noix de Grenoble” og er af den absolut bedste kvalitet på minimum 30 mm. Vi har også fået de skønne chokoladevalnødder, som kun laves til jul og naturligvis valnøddekerner.

Varm rødvin fra Alsace

Til Vores reception havde vi sat den store sorte gryde over med vin chaud, og der var rigtig mange, som bad om opskriften, der er fra Alsace, så den kommer lige her: 
  • 1,5 liter økologisk rødvin fx merlotvin fra Les Vignerons Ardéchois, som vi brugte.
  • 250 g rørsukker 
  • 1 citron i skiver
  • 1 appelsin i skiver
  • 2 hele stænger kanel
  • 2 hele stjerneannis
  • 2 nelliker
  • 1 lille skive ingefær. 

 Alle ingredienser hældes op i en stor gryde og varmes op næsten til kogepunktet. Lad det trække i 10-15 minutter ved svag varme. Pynt eventuelt glassene med appelsinskiver.Vin chaud fra Alsace er et skønt, varmende og friskt alternativ til den traditionelle nordiske gløgg. Den kan drikkes til jul, men også resten af den kolde vinter.

Andre nyheder

Vi har fået et par nye vine hjem. Fra Jean Pierre Monier har vi fået Saint-Joseph AOC Les Serrres 2010, hans absolutte top vin 
til helt særlige lejligheder som fx en juleaften. Fra Jean Delobre har vi fået hans røde 100% syrah naturvin samt roséudgaven af hans naturvin Glou


Med venlig hilsen
Vores Marked