Vores Marked er åbnet

For knap et år siden fik jeg en ide, og ideen blev til en drøm. Jeg havde længe overvejet at importere nogle af de varer, jeg normalt køber med hjem fra sommerferien i Frankrig og sælge dem på nettet. Varer som jeg køber på små franske markeder af små franske producenter. Men pludselig stod det lysende klart. 

Det handlede jo ikke bare om at importere varerne. Når jeg holder så meget af disse varer, handler det jo også om, at jeg elsker at handle på et sydlandsk marked. At købe varer direkte fra producenten og kende producentens historie gør, at jeg får et unikt forhold til varerne.

Pludselig stod det klart, at det jeg skulle, var ikke bare at importere nogle kvalitetsvarer fra små franske producenter. Det, jeg skulle, var at genskabe et sydlandsk inspireret marked på internettet. Et marked hvor kunderne går rundt blandt producenterne. Hvor producenterne fortæller deres historier og deler deres lidenskab for produkterne med de handlende. Hvor man kan dele viden om dyrkningsmetoder, råvarer, opskrifter og finde ny inspiration.

Dette marked blev til en drøm for mig, næsten en besættelse, den måtte realiseres. Det er derfor med stor glæde, at jeg i dag kan sige velkommen til Vores Marked.

Jeg håber, at I vil tage godt imod markedet, så godt at det virkelig bliver jeres marked og dermed Vores Marked. Jeg håber, I vil synes om at handle på markedet, at I vil lade jer inspirere af producenterne og lade jer rive med af deres lidenskab for den gode smag og den høje kvalitet.

Med venlig hilsen 

Birgit Pichat

En historie om Marmelade

Hvorfor spiser jeg kun marmelade i august og september? Ja, det er der en god grund til. Og det var måske marmeladen, der satte gang i det hele. Hør hele historien om marmeladen.

Tak

Når en drøm skal realiseres kræver det, at nogen går med på drømmen, for man kan ikke gøre alt alene. Vores Marked er blevet til, fordi en række mennesker og virksomheder har støttet op om projektet og for nogens vedkommende arbejdet dag og nat. Tak til vores web bureauet E-kvator for fantastisk sparring og for jeres vedholdenhed og utrættelige arbejdsomhed. Tak til Becher Madsen Services, der håndterer vores varer med følsom hånd. Tak til Farum Foto for gode råd. Tak til alle stadeholderne for jeres åbenhed. En særlig tak til de danske stadeholdere, for lokale producenter og stadeholdere er vigtige for et rigtigt marked, og de første danske stadeholdere er de modige. Tak til familie og venner, til testerne, til mine dejlige 2 piger, der ikke har set så meget til deres mor. Sidst men ikke mindst tak til min søde mand Jean, uden dig var drømmen aldrig blevet til virkelighed.

Forbedringer

Vi vil gerne gøre Vores Marked til et fantastisk sted at handle. Derfor er alle jeres forslag til forbedringer meget velkomne – store som små. Oplever I problemer når I handler på markedet, så kontakt straks vores kundeservice, kundeservice@voresmarked.dk eller ring 2324 2846. Vi står parat til at hjælpe jer.


Med venlig hilsen
Vores Marked