Tag forskud på foråret

Sidst i januar kan vinteren godt begynde at føles noget lang. Så på Vores Marked tager vi forskud på foråret med skønne tilbud, der i den grad dufter og smager af fransk forår. Men skynd dig, tilbuddene gælder kun til og med mandag den 4. februar.

2 abrikosmarmelader (430g) kun 100,00 DKK

Sandsynligvis verdens bedste abrikosmarmelade lavet på solmodne økologiske frugter fra Rhônedalen af Dominique og Stéphane oppe i Vercors bjergene. Se om abrikosen under Vidste ud. Spar 16 DKK.

3 oliventapenader (90g) kun 120,00 DKK

Philippe Mathieu har vundet mange priser for hans helt vidunderlige økologiske oliventapenade lavet på de helt særlige tanche oliven fra Nyons. Spar 12,00 DKK

3 * Domaine Monier Perréol marsanne hvidvin kun 300,00

Frisk og tør hvidvin lavet på økologiske druer der passer perfekt til fisk, salater, lette retter og fx smørrebrød. Spar 45,00 DKK.

3 * 7 Lune Glou Rouge 249,00 DKK

Rød sommervin på økologiske gamay druer med masser af frugt og helt uden tilsat svovl. Nyd den til salat, ost og lette retter. Kan nydes kold hvis man kan lide kold rødvin. Spar 15,00 DKK.

Konkurrence

Send denne mail videre til dine venner. Alle der tilmelder sig nyhedsbrevet inden 25. februar deltager i konkurrencen om et gavekort på 500,00 DKK til Vores Marked.

Vidste du?

Abrikosen er i familie med blommen. Man mener den stammer fra Kina, men allerede grækerne og romerne spiste abrikoser. Det var araberne, der bragte abrikosen til Sydeuropa. I 1500-tallet , da abrikosen kom til Frankrig var den ikke særlig velset, da man mente den gav feber. Senere plantede La Quintinie, der var chefgartner for Louis den 14. abrikostræer i Versailles køkkenhave, og dermed blev frugten udbred i Frankrig for bedre reklame kunne den ikke få på den tid.

Med venlig hilsen
Vores Marked