Smagekasse fra Vores Marked - åbningstilbud

I anledning af åbningen af Vores Marked har vi sammensat en smagekasse af 6 forskellige økologiske vine, som vi tilbyder til en særdeles favorabel pris. 

       • 2 vine fra Saint-Joseph, Domaine Monier, 2010 
       • 2 vine fra Savoie, Domaine Louis Magnin, 2007 og 2008
       • 1 mousserende Clairette de Die på clairette og muskat drue
       • 3 liter Ardèche vin på merlot

Smagekassen koster 750 DKK mod normalpris 877 DKK. Vi betaler fragten.

Bestil inden torsdag klokken 12, og vi leverer til weekenden.

Se præsentationen af smagekassen 

Køb 6 flasker og få rabat

Når du køber 6 eller flere flasker af den samme vin på Vores Marked, får du en bedre pris pr. flaske. Vi har mindre omkostninger til logistik, når vi leverer flere af den samme vin, og det vil vi gerne lade vores kunder nyde godt af.

Marseillesæbe fra Marius Fabre

Der findes i dag kun fire sæbefabrikker i Marseilleområdet, der fabrikerer marseillesæbe på traditionel vis. Marius Fabre er en af de fire, og derfor er Vores Marked meget stolte af at være Marius Fabres officielle distributør i Danmark. 

Marseillesæbe fremstilles af rene vegetabilske olier, især olivenolie og palmeolie. Der er ikke tilsat parabener eller andre moderne kemiske tilsætningsstoffer, og i de parfumerede sæber er der alene brugt naturlige æteriske olier. Marseillesæben spores helt tilbage til 1370. Marius Fabre startede dog først sin sæbefabrik i 1900. 

Marius Fabre fremstiller en lang række sæbeprodukter, og med sortimentet på Vores Marked er det faktisk muligt at erstatte stort set alle de kemiske rensemidler og hudplejeprodukter, vi ellers bruger, med naturlige produkter fra Marius Fabre. Ud over de traditionelle sæber fremstillet af oliven- eller palmeolie, findes der sæbespåner, der kan bruges til maskinvask, sort Marseillesæbe til rengøring af hjemmet og den økologiske hudplejeserie Olivia.

Fælles for alle produkterne er, at de er milde og behagelige at bruge men samtidig meget effektive. Den sorte Marseillesæbe er godkendt til brug i økologisk landbrug.

Se hvordan den traditionelle Marseillesæbe fremstilles hos Marius Fabre.

Med venlig hilsen
Vores Marked