Masser af nye lækkerier

På Vores er vi næsten klar til påske. Vi er i fuld gang med at sætte tre nye stader op, men du kan allerede nu købe de dejlige nye lækkerier, og nyde dem i påskeferien. 

Vi har fået en ny vinproducent fra Savoie, Domaine Giachino, med en herlig tør og liflig hvidvin, Monfarina, på den typiske Savoie drue, Jacquère. En vin der bare passer til det hele, super god til påskefrokosten, og til en rigtig god pris - 98,00 DKK. Lige nu fejrer vi introduktionen og tilbyder den for kun 90,00 DKK ved køb af 3 flasker

Vi har også fulgt mange af vores kunders opfordring og har indledt et samarbejde med en af Sydvestfrankrigs dygtigste andeproducenter Maison Argaud, der laver alverdens skønne patéer, anderillette, ande confit og alt det andet lækre, der hører Sydvestfrankrig til. Brødrene Thierry og Pierre-Yves Argaud arbejder kun med majsfodrede frilandsænder, og de søger kvalitet frem for alt. 

Endelig har vi været nede hos Pain Belledonne og hente påskechokolade. Lige nu kan du købe lækre påskeæg med nougatfyld, 68,00 for 100 g, og små påskefigurer, 58,00 for 100 g, alt sammen økologisk fair trade chokolade af super god kvalitet.

Husk lige værtindegaverne

Skal du på påskevisit, så få ordnet vært/værtindegaverne på Vores Marked. Fyld en Vores Marked taske med lækkerier til værten eller værtinden. Vi lukker med en lille påskesløjfe, så har du den dejligste gave.

Ny struktur på hjemmesiden

Vi har ændret lidt i strukturen på hjemmesiden for at gøre det nemmere for vores kunder af finde varerne. Vi er ikke helt færdige, og vi beklager, hvis I bliver generet af flytterodet.

Påskeåbent i butikken

I ugen op til påske har vi åbent i butikken på Farum Hovedgade 69 mandag den 25. marts 11.00-18.00, tirsdag den 26. marts 11.00-18.00, onsdag den 27. marts 11.00-18.00. Skærtorsdag og langfredag har vi lukket. Lørdag den 30. marts har vi åbent fra 10.00-15.00.

Vidste du? Om påskeklokker og påskeæg

I Frankrig er de fleste katolikker, så mange af påsketraditionerne relaterer sig til katolicismen. Det gælder også "lede efter æg" traditionen. Skærtorsdag holder kirkeklokkerne op med at ringe, fordi man sørger over Jesus død. Først påskemorgen høres klokkerne igen. Traditionen fortæller at klokkerne rejser til Rom, og når de kommer tilbage påseksøndag er de fyldt med chokoladepåskeæg, som bliver spredt i alle haverne. Påskemorgen leder særlig børnene efter æg i haven, som klokkerne har efterladt.

I Vores Markeds butik på Farum Hovedgade 69 finder du både franske chokoladeklokker og chokoladeæg, der egner til at blive gemt i haven - eller under danske snehimmelstrøg rundt omkring i hjemmet. 

Med venlig hilsen
Vores Marked