Glædelig påske

Vi ønsker alle en rigtig glædelig påske. Påsken er en skøn tid, vi går foråret i møde. I Danmark har også vi rigtig mange helligdage, så der er tid til at være sammen med familien, komme ud i naturen og selvfølgelig spise og drikke godt.

Femina anbefaler Olivia hudserien

På Vores Marked er vi vilde med Olivia produkterne fra Marius Fabre. Men det er vi ikke ene om. Feminas chefredaktør Camilla Kjems, har testet Olivia produkterne, hun har sat hele familien på projektet, og hun anbefaler dem varmt. Læs Camillas indlæg på Feminas blog her.

Den helt naturlige og økologicertificerede hudserie lavet på olivenolie giver masser af fugt til hud og hår, den dufter skønt, og produkterne er virkelig lækre at bruge. Dertil kommer at indpakningen bare er i orden. Du finder både shampoo, bodyshampoo, lotion, ansigtscreme, håndcreme, olie, sæbe og læbebalsam i serien til meget fornuftige priser.

E-mærkets påskequiz: vind gavekort til Vores Marked

E-mærket har netop lanceret en påskequiz på Facebook, hvor du kan vinde fede præmier fra e-mærkede butikker. Du kan bl.a. vinde gavekort på 625,00 DKK til Vores Marked. Så hvad venter du på – kom ind og vær med, like og del her.

Vores Markeds netbutik har været e-mærket siden lanceringen i februar 2012. E-mærket er forbrugerens garanti for, at en webshop overholder forbrugerreglerne, at du hurtigt får den vare du har bestilt, og at det i det hele taget er en ordentlig forretning.

Vidste du – om påsken

Påsken er kristendommens største fest og markerer afslutningen på fasten. I den katolske kirke varer fasten 40 hverdage, fra og med askeonsdag til og med lørdagen før Påskedag. Man faster ikke om søndagene. I fasten må man bl.a. ikke spise æg, og det er en af grundene til man fejrer påsken med masser af æg, chokoladeæg, og dekorerede æg påskemorgen. Man må heller ikke spise søde sager, så derfor er Påskedag en af de dage, hvor man spiser mest chokolade.

Langfredag er en meget vigtig dag i fasten, da det jo er den dag Jesus lider på korset. Der skal man overholde fastens regler, og man må ikke spise kød. Rigtig mange katolikker, inklusiv min katolske svigermor, spiser denne dag kun brune linser. Jeg har ikke kunnet finde ud af, hvor linsetraditionen kommer fra, så hvis nogen ved det, så sig endelig til.

Med venlig hilsen
Vores Marked