Firmagaver uden besvær 

Går du, din kollega eller din chef nogensinde til reception, giver du nogen gange gaver i dit job til kunder, kolleger, foredragsholdere eller medarbejdere så læs videre. Produkterne på Vores Marked er som skabt til at lave lækre, unikke firmagaver – store og små vingaver, store og små kurve med skønne lækkerier til både ham og hende, også til dem der har alt. 

De fleste har travlt på jobbet, derfor lægger vi på Vores Marked vægt på, at det skal være så nemt som overhoved muligt, når du skal bruge en firmagaver. Du kan altid ringe eller skrive med antallet af gaver, specielle ønsker og et budget, så ordner vi resten. 

Vi leverer firmagaver gratis i Storkøbenhavn og dele af Nordsjælland hver tirsdag. Vi sender naturligvis også gaver ud i hele Danmark. Vi vil helst have din bestilling er par dage i forvejen, men vi er meget fleksible. 

Hvis du foretrækker at give et gavekort, så kan vi også klare det. Så kan gavemodtagere i hele Danmark selv vælge blandt vores store udvalg af lækkerier. 

Firmagaver med klare værdier 

Når du giver firmagaver fortæller du noget om dit firma – det gælder også, hvis du giver en halvdårlig vin, der giver kunden eller medarbejderen hovedpine. 

Firmagaver fra Vores Marked udtrykker værdier som passion, bæredygtighed og kvalitet, fordi alle produkterne er lavet af små passionerede producenter med fokus på den højest opnåelige kvalitet og med stor respekt for naturen. 

Hvis du har særlige kort eller anden form for branding, du gerne vil have med din gave, så klarer vi også det. Vores vingaver leverer vi normalt i økologiske genbrugelige vintasker. Har du brug for mange gaver, kan vi naturligvis få lavet vintasker med dit firmas logo.

Firmagaver med historie 

Alle produkterne på Vores Marked har en historie. Når vi laver firmagaver, lægger vi gerne en lille folder med, hvor gavemodtageren kan læse historien bag netop de produkter, der er i gaven, og få gode råd til produkternes anvendelse. Hvis du ønsker, at Vores Firmagaver skal indgå i en historie om netop dit firma, så hjælper vi dig gerne med at udvikle jeres gode historie. 

Det siger vores kunder

"Som selvstændig, har jeg i mange år selv kunnet beslutte, hvordan jeg ville belønne mine trofaste kunder og samarbejdspartnere. Men i år valgte jeg at lade Vores Marked beslutte for mig. Indholdet i den kurv - og den bæredygtige mening der lå gemt i budskabet - vakte glæde hele vejen rundt. Selv kunder, jeg troede var mere til de traditionelle flasker viste sig at blomstre op i glæde over de enkelte detaljer blandt de lækre delikatesser. Så det var bestemt  årets bedste beslutning at lade Vores Marked beslutte for mig :-)", Peter Munch Smith-Andersen, CEO & Founder, Bake the Cake

Vil du høre mere

Vil du høre mere om Vores Firmagaver, så kommer vi gerne ud til dig, og tager en snak om, hvordan vi kan dække dit firmas behov bedst muligt.

Med venlig hilsen
Vores Marked