Pakkekalender 

Så nærmer december sig med hastige skridt. På vores breddegrader den mørkeste måned, men også en måned med masser af muligheder for at skabe hygge og glade oplevelser for alle. Julegaverne fylder naturligvis meget, men er der noget mere hyggeligt end en pakkekalender? 

Derfor have vi lavet 2 pakkekalendere med masser af lækkerier, chokolade, slik og andet godt. Vælg mellem en meget familievenlig pakkekalender uden vin og en kun for voksne (dog tilladt at have en barnlig sjæl) med et par flasker vin ind imellem. 

Den familievenlig pakkekalender koster kun 998,00 DKK (værdi 1141,00 DKK). Gratis fragt.

Den voksne pakkekalender koster kun 1198,00 DKK (værdi 1371,00 DKK). Gratis fragt

Så er alle varer i hus - næsten 

Vi har fået et hav af skønne varer i hus, valnødder fra den nye høst, vakuumpakkede oliven, masser af chokolade, skøn rødvin fra Saint Nicolas de Bourgueil i Loire, hvidvin fra Savoie, masser af abrikosnektar, Solskinsmost af efterårets æbler fra Bornholm - næsten alt hvad hjertet kan begære. Vi har alle varerne i butikken, og vil løbende opdatere nettet med alt det nye. Er der noget du mangler på nettet, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. 

Julemarked i Vedbæk 

Søndag den 24. november deltager vi i et rigtigt fransk julemarked i den gamle Vedbæk Station, Vedbæk Stationsvej fra 9.00 til 16.00. Der er fri entré, så hvis du ikke lige har planlagt at tage til Paris på juleshopping, er dette et godt måske lidt billigere alternativ. 

Vidste du – om julekalenderen 

Selv om det er dejligt at give og få julegaver, så er der nu noget specielt ved kalendergaver, uanset om de gives hver dag fra den 1. til den 24. december, eller om man vælger adventsversionen med gaver på de 4 søndage i advent. Julekalenderen kom til Danmark i 1932 importeret fra Tyskland. Gerhard Lang var manden bag den første trykte julekalender vist nok i 1908. 

Han havde efter sigende ideen fra sin mor, der lavede en pakkekalender til ham, da han var barn, så han kunne udholde den lange ventetid inden juleaften. Så iht. historien kommer pakkekalenderen altså før den trykte julekalender. I årene efter 2. Verdenskrig blev pakkekalenderen populær i Danmark primært med hjemmelavede gaver. I 60’erne kom masseproducerede pakkekalendere. Den første ”Børnenes julekalender” på TV kom i 1962. 

Vores Pakkekalender er ikke masseproduceret, varerne er lavet af små producenter med lidenskab for den gode smag, og vi sender en varm tanke til modtageren, hver gang vi pakker en kalender.


Med venlig hilsen
Vores Marked