Tid til de sidste gavekøb 

Mangler du stadig en gave eller to, måske til dem som ikke rigtig ønsker sig noget, så glæd dem med en gave fra Vores Marked. Se vores gaveforslag med masser af forkælelse.   

Marius Fabre stade kan du helt sikkert finde gaven til hende i alle aldre, og faktisk vil mange mænd også sætte pris på en lækker sæbe. Vi har et stort udvalg af kurve i alle priser, og vores olier og eddiker hitter også i høj grad i år. 

Skal du have sendt gaven, vil det være meget fornuftigt, at få købt ind i den kommende weekend. Men GLS bringer ud til det sidste, og vi ved de vil gå langt for at sikre, at alle pakker kommer godt frem inden jul. Husk at vi har gratis levering ved køb over 650,00 DKK.

Chokoladevalnødderne er kommet 

Sammen med valnøddekernerne og de ristede valnødder er chokoladevalnødderne nu endelig kommet fra Magali udenfor Grenoble. Det er kun til jul Magali laver denne specialitet, og vi har først fået dem nu, da de friskplukkede valnødder skal have tid til at tørre inden hun går i gang. Og så tager det lidt tid for hende, at få nødderne knækket, ristet og overtrukket med dejlig økologisk 66% chokolade. 

Vi har selvfølgelig også stadig masser af økologiske Grenoble valnødder fra den nye høst. For alle jer der har smagt dem, behøver vi ikke sige så meget. Til alle jer andre så vil vi nøjes med at konstatere, at folk rejser langvejs fra for at købe Magali og Serge økologiske Grenoble valnødder, så hvis du kan lide nødder, så prøv dem. 

Vores Clairette de Die har vundet ”uimodståelighedspris” 

Vores Clairette de Die Tradition fra Achard Vincent har endnu en gang vundet en vinpris. Denne gang er det den meget velansete franske vinguide Hachette, der har giver de skønne biodynamiske bobler, lavet på muskat og clairette drue, deres ”coup de coeur” pris.

Vi synes faktisk det er lidt svært at oversætte ”coup de coeur”, der direkte oversat betyder ”hjerteslag”, men vi mener nu at ”uimodståelighedspris” dækker ganske godt. Når man får et "coup de coeur" bliver man pludselig vildt forelsket i noget, som man bare må have. Udtrykket bruges ofte blandt kvinder, der får et "coup de coeur" for fx en håndtaske, en kjole eller et par sko, og så bliver de bare nødt til at købe genstanden. Har du et bedre forslag er du meget velkommen til at skrive til os. 

Clairette de Die drikkes om aperitif, den er uimodståelig til kager, fx kransekagen Nytårsaften, og den er udsøgt til foie gras. Vi har gratis smagsprøver på Clairette de Die og andre biodynamiske bobler i gårdbutikken fra fredag den 20. til søndag den 22. December.

Øl fra Mont Blanc i gårdbutikken 

Vi har fået en sending øl fra Brasserie Mont Blanc i Savoie. Bryggeriets historie går tilbage til 1837 og kan i dag bryste sig af at have vundet guldmedalje i både europa- og verdensmesterskab for ølbrygning. Vælg mellem Vinterøl, Blonde og Rousse. Ud over at smage vældig godt, er 75cl flaskerne en flot gave. Derfor kan du også  få alle tre øl i en færdig gavepakning til kun 150,00 DKK. 

Gratis vin chaud i gårdbutikken 

I den kommende weekend fra fredag den 13 til søndag den 15. december serverer vi gratis vin chaud i gårdbutikken Farum Hovedgade 69. Til dem der foretrækker uden alkohol byder vi på et glas af vores legendariske abrikosnektar. Så kig endelig forbi. 

Vidste du – om de store og de små 

Valnødderne fra Grenoble har et særligt kvalitetslabel – Appelation d’Origine Protegée, og et af kravene er, at de skal være 28 mm i diameter. Så når du køber vores hele valnødder kan du være sikker på at de mindst har denne størrelse. 

Men der er selvfølgelig også valnødder der er mindre, og det er disse valnødder Magali, Vores valnøddeproducent, bruger til at lave de skønneste valnøddecreme, færdige valnøddekerner, ristede valnøddekerner og de uimodståelige chokoladevalnødder. Endelig laver de også valnøddeolie af de små nødder med masser af flerumættede fedtstoffer og antioxidanter, der i øvrigt kan gøre kroppen i stand til at tackle stressede situationer.

Med venlig hilsen
Vores Marked