L'amour er i luften

Selv om vejret er noget omskifteligt, så er det blevet forår. Æbletræerne blomstrer, bierne summer over blomsterne, skoven er vidunderlig grøn, hanænderne gør kur til hunænderne og det er i det hele taget et rigtig godt tidspunkt, at fortælle dem du elsker, at du gør det. 

Fortæl din mor/dine børns mor/dine kommende børns mor at du elsker hende på mors dag næste søndag den 11. maj med lidt forkælelse. Vi hjælper med masser af gode ideer. Fri til din kæreste m/k med en Frierkurv med guide til lang og lykkelig kærlighed. Vi elsker ”L’AMOUR”, og den må altså godt have lidt glød og fransk charme. 

Mors dag

I anledning af mors dag har vi sammensat en række lækre gavetilbud til dig og din mor med de skønne Verbena og Olivia produkter fra Marius Fabre. Alle produkterne er baseret på olivenolie og lavet med naturlige planteolier. Ingen parabener eller andet underligt men masser af kropslig forkælelse. 

Verbena Ude og Hjemme er til den aktive mor, der elsker en skøn olivenholdig håndsæbe i badeværelset, men som også sætter pris på lækre produkter på rejsen - normalpris 248,00, lige nu kun 220,00. Verben All Over med bodyshampoo, bodylotion og en lille lækker håndcreme til dametasken, er til hende, der nyder lækre sæber og cremer - normalpris 308,00, lige nu kun 250,00. Endelig har vi Olivenforkælelse til hende, der sætter pris på, at produkterne er økologisk certificerede, eller til hende der bare elsker Olivia-serien - normalpris 270,00, lige nu kun 225,00

Alle gavepakker er fulde af fransk kærlighed. Vil du give den en ekstra tand, så tilsæt en flaske bobler – enten en tør Crémant de Die eller en hyldeblomstduftende Clairette de Die på muskatdrue. Vi pakker selvfølgelig ind i celofanpose og vi kan også lave en fin lille kurv uden beregning, hvis du ønsker det. Køber du på nettet så brug kommentarfeltet. Husk vi sender i hele landet, og vil du sende en sød besked med, så skriv det blot i kommentarfeltet. 

Frierkurv: ”Jeg elsker dig, vil du gifte dig med mig?” 

Sammen med forfatteren til bogen ”Kærestebreve”, Karen Vistesen, har Vores Marked lanceret en Frierkurv, som du kan bruge til at fri til din udkårne. Kurven er fyldt med lækkerier til krop og sjæl, næsten alt hvad du skal bruge til en romantisk skovtur og lækre sæber og bobler til badet. 

Vi har dermed genskabt en gammel dansk tradition. I tiden før det 20. århundrede gav manden en frierkurv til kvinden, og hvis han fik kurven retur, var hun ikke interesseret. Så kan kurven naturligvis bruges igen, og vi fylder også gerne brugte frierkurve op. Ud over lækkerierne indeholder kurven også bogen Kærestebreve af Karen Vistesen med masser af gode ideer til , hvordan kærligheden holdes vedlige. Læs Executive Magasins historier om Frierkurven her

Fin chokoladeanmeldelse

Kort før påske havde vi besøg af en repræsentant for Chokoladeselskabet i Danmark, som gerne ville smage på vores franske chokolade fra Belledonne. Det kom der en fin anmeldelse ud af i Chokoladeselskabets blad Chocolatier nr. 95. Chokoladeselskabet konstaterer, at man ikke behøver rejse til Frankrig for at købe rigtig fransk chokolade, man kan bare tage til Farum. 

Om chokoladen konkluderer de, at ”det ikke er, som vi ofte har oplevet, økologi for økologiens skyld og på bekostning af smagen, men meget rene og reelle smagsoplevelser”. Læs hele anmeldelsen her

Venindeaften i Dionysos tegn 

Fredag den 13. juni inviterer Vores Vinklub på venindeaften "Garagevinsmagning kun for damer". Har du og dine veninder, søstre eller mor lyst til at nyde lidt vin og samtidig lære lidt om de gudelige dråber, så køb hurtigt billet, 150,00 DKK per person. Der er begrænset deltagerantal.

Med venlig hilsen
Vores Marked