Marius Fabre fylder 115 år uden en rynke

I denne måned er det 115 år siden Marius Fabre startede sin sæbeproduktion. Det startede alt sammen i baghaven bag hans hus i den lille franske by Salon de Provence ca. 20 km fra Marseille. Han lavede traditionel Marseillesæbe med olivenolie og aske, og snart opfandt han også den Sorte Marseille-sæbe, en flydende olivensæbe, der kan bruges til næsten alt. Læs mere om sæberiets 115 årige historie sidst i nyhedsbrevet.

Vi fejrer fødselsdag på Vores webMarkedet – 15% rabat i 15 timer

Vi fejrer fødselsdagen med 15% på alle produkter på Vores Marked i 15 timer. Fra klokken 18.00 i dag til klokken 9.00 i morgen tidlig, kan du få 15% rabat ved køb på Vores webMarked. Du skal bare bruge kuponkoden: Marius 115 år. Der gives ikke rabat på allerede nedsatte varer, og rabatten kan ikke lægges sammen med andre rabatter.

Vi fejrer fødselsdag i gårdbutikken – bobler og 15% rabat på Marius Fabre produkter

Fredag den 19. juni og lørdag den 20 juni fejrer vi Marius fødselsdag i Vores Markeds gårdbutik på Farum Hovedgade 69. Kom og smag bobler, nyhøstet honning og jordbær og shop Marius Fabre produkter med 15% rabat.

Marius Fabre – 115 års ekspertise i at lave naturlige skønhedsprodukter

I den gamle sæbefabrik laves den traditionelle Marseille-sæbe forsat i de gamle kogekar. Marius overtog fabrikken i 1927, men fabrikken stammer helt tilbage fra ca. 1890, hvor jernbanen kom til Salon de Provence, og man derfor fik mulighed for at transportere de store mængder olivenolie, der skal til for at lave sæben. I dag er det Marius 2 oldedøtre, Julie og Marie, der har ansvaret for virksomheden.

Ud over den traditionelle Marseille-sæbe og den flydende Sorte Marseille-sæbe, laves der en række naturlige skønhedsprodukter, shampoo, flydende håndsæbe, bodyshampoo og cremer. 

Alle produkter er 100% vegetabilske (ingen dyrefedt), der bruges aldrig farvestoffer, ingen parabener, alle produkter er biologisk nedbrydelige og duftene kommer fra æteriske olier, når der er tilsat duftstoffer. Der bruges så lidt emballage som muligt.

Men Marius Fabres produkter er frem for alt skønne i brug. Vi elsker dem, fordi vores hud og hår elsker dem. Er du ikke til parfume, kan vi anbefale de uparfumerede sæber, elsker du øko, er der ikke noget bedre end Olivia-serien, og har du besværlige hænder, så er den lækre olivencreme til ødelagte hænder bare sagen. 

Kender du allerede produkterne, så ved du hvad vi taler om, og gør du ikke så prøv lige nu med masser af rabat.

Med venlig hilsen
Vores Marked