Invitation til Bastilledag

Traditionen tro fejrer Vores Marked og en lang række andre franske butikker den franske nationaldag den 14. juli. Lige som sidste år arrangeres festen af Ma Poule og La Brioche Dorée i Torvehallerne på Israelsplads i København.

Fra 10.00 til 19.00 er der fransk marked med live musik, bl.a. Jazz Manouche. På Vores Markeds stand kan du smage to skønne roséer, og vi har tilbud på den dejlige biodynamiske og økologiske Côte du Rhône rosé fra Domaine Lombard. 3 flasker rosé for kun 200,00 (spar 40,00)

I løbet af eftermiddagen afholdes der endvidere semifinaler og finaler i Petanque Turneringen, der starter søndag den 12. juli fra 12.00 til 17.00. Er du interesseret i at deltage i Petanque turneringen skal du kontakte info@briochedoree.dk. Turneringen består af 16 hold med 3 personer i hver, så sæt dit hold og meld dig til.

Klokken 19.00 til 21.00 er der fransk Banquet (måltid) med live musik. Der serveres "Mechoui", grillet lam og dessert tilberedt af den franske kok Serge Sevestre for kun 160,00 per kuvert ex. drikkevarer. Du skal reservere din plads på billetto.dk. Der er et begrænset deltagerantal.

Sommerferielukket

Vores Markeds butik på Farum Hovedgade 69 holder ferielukket fra den 22. juli til den 1. august, begge dage inklusive. Vi er tilbage i butikken fra onsdag den 5. august. 

Vores webshop holder selvfølgelig åbent, men du må påregne 1-2 dage ekstra leveringstid.

Vi udvider og flytter

Per 1. september flytter Vores Markeds butik til Farum Hovedgade 83. Derfor holder vi flyttelukket fra den 26. til den 30. august. Efter ferien skal vi nok fortælle meget mere om den nye butik.

God sommer til alle!

 

 

Med venlig hilsen
Vores Marked