Fransk høstmarked

Kom til Fransk høstmarked søndag den 4. oktober. Sammen med vores nabo cykelbutikken Velo Pave holder vi fransk høstmarked på søndag fra kl. 11.00 til 15.00 på pladsen foran Farum Hovedgade 83.  

Der bliver masser af fransk stemning med levende fransk zigøjnerjazz, fransk fadøl, vi håber, at vi har de friske franske hvidløg hjemme, vi serverer croc monsieur og selvfølgelig et godt glas fransk vin. Vi får også besøg af multikunstneren Nina Berg Løgager, der maler franske still leben billeder.  

Hos Velo Pavé finder du vilde tilbud på nye og brugte cykler, stilfulde Vintage cykler, cykeldele, nye og brugte hjul-sæt. Og helt ekstraordinært; 3 for 2 af det stilfulde franske cykeltøjmærke;  Café du Cycliste - bland selv jerseys og cykelbuks når du køber 3 og betaler for 2.  

Så kort sagt, det er på Farum Hovedgade 83 lige overfor Akacietorvet, at det sker på søndag.  

Lyserød lørdag – bliv økologisk olivenlækker med Olivia  

Lørdag den 3. Oktober holder vi Lyserød Lørdag sammen med andre butikker I Furesø Kommune organiseret af Furesø Avis, der er official sponsor til Støt Brysterne.  

Vi fejrer dagen med minus 20% på alle produkter i Olivia-serien fra Marius Fabre, cremer, shampoo, bodyolie. En unik chance for at blive økologisk olivenlækker.  

Det sker på Vores Marked  

I løbet af vinteren afholder vi en række arrangementer på Vores Marked, Farum Hovedgade 83. Sæt allerede nu kryds i kalenderen følgende dage:

Fredag den 23. oktober klokken 16.30 til 18.30 får vi besøg af den danske vinproducent Rune Elkjær, der laver vin midt i Rhônedalen i Vaison-la-Romaine. Gratisk drop ind arrangement

Torsdag den 29. oktober 19.00-21.00 afholder vi vinsmagning. Aftenens emne er biodynamisk vindyrkning. Pris 150,00 pr. Person. Køb billet her.

Fredag den 27. november 16.30 til 18.30 laver vi gratis drop ind vinsmagning. Emnet er endnu ikke fastlagt.

Torsdag den 3. december 19.00-21.00 afholder vi vinsmagning. Aftenens emne er vin til jul og nytår. Der vil være fokus på kraftige røde og masser af bobler. Pris 200,00 pr person. Køb billet her.  

Vi opdaterer løbende programmet, som du finder på på hjemmesiden under Nyheder/det sker på Vores Marked

Åbningstider i butikken

Tirsdag til torsdag 11.00 til 20.00

Fredag 11.00 til 21.00

Lørdag 10.00 til 21.00

Vi holder åbent søndag den 4. oktober, og forventer at vi holde åbent  hver søndag i oktober måned. Følg med på hjemmesiden her.

OBS. Tirsdag den 6. oktober lukker vi klokken 17.30 på grund af privat arrangement.    

Med venlig hilsen
Vores Marked