Elsker du vin og har du lyst til at lære om vinens historie og druernes oprindelse, om hvordan vinbonden arbejder i marken og i kælderen, om hvordan du sætter vin til mad og mad til vin. Så er Vores Vinskole måske noget for dig. Læs mere her.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.

 

Nyons olivenolie, AOC, fransk økologisk koldpresset, første pres

Vare nr.: 33009010001

 

Olivenolien er lavet helt igennem mekanisk, første pres af helt friske oliven. Olivenbonden Philippe beskriver den som en blid bjergolie med en smag af grønne æbler, græs og nødder. Den er lavet på Tanche-oliven og har en meget lav surhedsgrad, hvorfor den kan bruges direkte på salat. Olien er kvalitetsmærket AOC, Appéllation d'Origine Contrôllée.

Den lille by Nyons, der ligger i Drôme-området mellem Provence, Rhônedalen og Alperne er i hele Frankrig kendt for sine oliventræer og olivenolier, der laves af de sorte Tanche-oliven, en særlig meget aromatisk variant, der kun vokser i dette område. Philippe Matieux har sin gård Ferme des Aygues og sine olivenplantager få kilometer udenfor Nyons. Han er en af de få bønder i området, der har omlagt sin produktion til økologisk drift. Olientræerne i området er helt op til 1880 år gamle, plantet af romerne, mange er 1000 år gamle.

Ingredienser:
Indhold:

Relaterede produkter:

  • Arbin la Brova
  • Valnøddeolie
  • Trøffelolie
e-mærket